Апельсиновий напій
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати апельсиновий напій без консервантів в домашніх умовах, подивіться цей рецепт. Такий напій відмінно охолодить в жаркий день і порадує ароматом цитрусових.
Приготувати справжній апельсиновий напій зовсім нескладно. Але заморозьте попередньо апельсини.
У цьому рецепті не використовуються консерванти, так що можна бути спокійним за своє здоров'я, але врахуйте, що в даному напої міститься багато цукру. Не забудьте добре промити і просушити апельсини перед використанням. Фрукти необхідно заморозити для того, щоб їх було легше подрібнити блендером, тому попередньо залиште і на кілька годин в морозилці.
- Цукор - 500 грам
- Апельсин - 2 штуки
- Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
- Кип'ячена охолоджена вода - 4 L
1. Апельсини добре промийте, просушіть і помістіть в морозилку на кілька годин. Наріжте їх на шматочки і подрібніть в блендері.
2. Vskipâtite і прохолодний 4 літра води. Апельсини помістіть в скляний або емальований посуд, залийте літром холодної кип'яченої води і залиште на 20 хвилин.
3. Потім додайте цукор, лимонну кислоту і добре перемішайте до розчинення цукру. Додайте воду, що залишилася, перемішайте і процідіть через сито. Смачного!