Американські печеньки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите гарбуз, то, напевно, готуєте гарбузовий хліб, гарбузове кекси, гарбузові пироги? Ось і я згадала про американські печеньки з гарбузом. Розповім, як приготувати цю ароматну випічку.
У сезон гарбуза обов'язково приготуйте запас гарбузове пюре і зберігайте в морозильній камері. Потім з цього пюре можна приготувати безліч смачних страв, а також використовувати у випічці. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати американські печеньки з цієї заготовки.
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх мелений - 0, 5 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукрова глазур - За смаком
- Шоколад білий - За смаком
1
Розігрійте духовку до 175 градусів. Деко покрийте папером для випічки.
2
Змішайте просіяне борошно, соду, розпушувач, корицю, мускатний горіх і сіль в мисці середнього розміру.
3
У великій мисці збийте цукор і м'яке вершкове масло до однорідної маси.
4
Додайте гарбузове пюре, яйце, ванільний екстракт і добре перемішайте.
5
Поступово додавайте сухі інгредієнти і перемішайте тісто.
6
Викладіть по 1 ст. Ложці тесту на підготовлений лист.
7
Випікайте печиво від 15 до 18 хвилин, поки краю не стануть золотисто-коричневими.
8
Охолодіть печиво на деку протягом 2-х хвилин, а потім викладіть на решітку на столі і охолодіть повністю.
9
Остигнуло гарбузове печиво прикрасьте сіточкою з цукрової глазурі або розтопленого білого шоколаду.