Рецепт Американські печеньки фото

Американські печеньки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Борошно, Овочі, Гарбуз
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Якщо ви любите гарбуз, то, напевно, готуєте гарбузовий хліб, гарбузове кекси, гарбузові пироги? Ось і я згадала про американські печеньки з гарбузом. Розповім, як приготувати цю ароматну випічку.

У сезон гарбуза обов'язково приготуйте запас гарбузове пюре і зберігайте в морозильній камері. Потім з цього пюре можна приготувати безліч смачних страв, а також використовувати у випічці. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати американські печеньки з цієї заготовки.

  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукрова глазур - За смаком
  • Шоколад білий - За смаком
1
Розігрійте духовку до 175 градусів. Деко покрийте папером для випічки.
2
Змішайте просіяне борошно, соду, розпушувач, корицю, мускатний горіх і сіль в мисці середнього розміру.
3
У великій мисці збийте цукор і м'яке вершкове масло до однорідної маси.
4
Додайте гарбузове пюре, яйце, ванільний екстракт і добре перемішайте.
5
Поступово додавайте сухі інгредієнти і перемішайте тісто.
6
Викладіть по 1 ст. Ложці тесту на підготовлений лист.
7
Випікайте печиво від 15 до 18 хвилин, поки краю не стануть золотисто-коричневими.
8
Охолодіть печиво на деку протягом 2-х хвилин, а потім викладіть на решітку на столі і охолодіть повністю.
9
Остигнуло гарбузове печиво прикрасьте сіточкою з цукрової глазурі або розтопленого білого шоколаду.

Схожі рецепти