Рецепт Аджика з кабачків фото

Аджика з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Аджика
Кількість порцій: 20-25
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Якщо ви до цих пір не робили самі аджику з кабачків, то багато втратили. Вона вважається майже універсальним доповненням для всіх страв, особливо - м'ясних. А як добре підходить до простих овочів!

Опис приготування:

Пора вам дізнатися, як приготувати аджику з кабачків. Виходить щось середнє між томатною пастою і кабачкової ікрою. Такий закускою можна запастися заздалегідь, щоб радувати себе протягом усього року. Саме за цим рецептом страва виходить дуже ситним. Цей соус можна просто намазувати на хліб - і буде дуже смачно.

  • Кабачок - 3 кілограма
  • Помідор - 1, 5 кілограма
  • Морква - 500 грам
  • Солодкий перець - 500 грам
  • Часник - 5 штук
  • Червоний мелений перець - 2, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 100 грам
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 200 грам
аджика з кабачків - фото крок 1
Помідори помийте і подрібніть в м'ясорубці. Те ж саме зробіть і з кабачками, попередньо їх почистивши, і з солодким перцем. Все подрібніть до кашоподібного стану.
аджика з кабачків - фото крок 2
Залишається морква і часник. Їх також подрібніть, всі овочі перемішайте. Додайте масло, цукор і сіль.
аджика з кабачків - фото крок 3
Варіть суміш на середньому вогні, періодично помішуючи, близько 40 хвилин. Після цього всипте мелений перець і готуйте ще 10 хвилин.
аджика з кабачків - фото крок 4
Готову аджику розлийте по стерилізованим банкам і закатати. На одну ніч залиште її в перевернутому вигляді під ковдрою, а потім можете приступати до дегустації.

Схожі рецепти