Рецепт Аджика в духовці фото

Аджика в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Абхазька кухня
Овочі, Помідор, Часник
Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Заготовки, Аджика

Аджика в духовці - відмінний варіант заготовки гострої приправи на зиму. Її можна додавати в гарячі перші страви, подавати до м'яса, рибі і як окремий соус-закуску.

У цьому покроковому рецепті розповім, як приготувати аджику в духовці. Цей самий смачний і в міру гострий варіант аджики давно прижився в нашій сім'ї. Ви можете самі регулювати в ньому гостроту по своєму смаку, збільшуючи або зменшуючи кількість гострого перцю. Готуйте з задоволенням!

  • Перець пекучий червоний - 150 грам
  • Перець болгарський червоний - 150 грам
  • Помідор - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Морква - 150 грам
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Горіхи волоські - 5 штук
  • Часник - 100 грам
  • Braai - 1 пучок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
аджика в духовці - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
аджика в духовці - фото крок 2
Помийте, очистіть і поріжте овочі на невеликі шматочки.
аджика в духовці - фото крок 3
Перекрутіть овочі, горіхи і зелень через м'ясорубку на крупній решітці.
аджика в духовці - фото крок 4
Додайте сіль, ретельно перемішайте і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час. Протягом години перемішайте 2-3 рази. Для 20 хвилин до готовності додайте рослинне масло.
аджика в духовці - фото крок 5
Розкладіть аджику в чисті сухі банки і закрийте кришками. Аджика в духовці готова!

Схожі рецепти