Аджика в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Аджика в духовці - відмінний варіант заготовки гострої приправи на зиму. Її можна додавати в гарячі перші страви, подавати до м'яса, рибі і як окремий соус-закуску.
У цьому покроковому рецепті розповім, як приготувати аджику в духовці. Цей самий смачний і в міру гострий варіант аджики давно прижився в нашій сім'ї. Ви можете самі регулювати в ньому гостроту по своєму смаку, збільшуючи або зменшуючи кількість гострого перцю. Готуйте з задоволенням!
- Перець пекучий червоний - 150 грам
- Перець болгарський червоний - 150 грам
- Помідор - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Морква - 150 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Горіхи волоські - 5 штук
- Часник - 100 грам
- Braai - 1 пучок
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Помийте, очистіть і поріжте овочі на невеликі шматочки.
Перекрутіть овочі, горіхи і зелень через м'ясорубку на крупній решітці.
Додайте сіль, ретельно перемішайте і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 1 час. Протягом години перемішайте 2-3 рази. Для 20 хвилин до готовності додайте рослинне масло.
Розкладіть аджику в чисті сухі банки і закрийте кришками. Аджика в духовці готова!