Аджика «чортополох»
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і гостра аджика "будяк" сподобається всім, хто любить гострі соуси.
Гостра аджика - це відмінна закуска для будь-якого приводу. Зібралися гості або прийшли друзі - сміливо пригощайте аджикою всіх, хто любить пекучі соуси. Приготувати гостру аджику "будяк" в домашніх умовах дуже легко. Зберігається вона в звичайній коморі всю зиму.
- Помідори - 500 грам
- Хрін - За смаком
- Болгарський перець - 500 грам
- Перець чилі - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
Часник і солодкий перець почистіть. З помідорів зріжте плодоніжки, з перцю чилі тільки хвостики, насіння залиште - аджика вийде більш гострою. Наріжте шматочками всі овочі.
Закатати кришками і готово. Вихід такий аджики - 2 баночки по 300 г.