Аджика «чортополох»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 8 г. 0 хв.
Смачна і гостра аджика"Будяк" сподобається всім, хто любить гострі соуси.
Опис приготування:
Гостра аджика - це відмінна закуска для будь-якого приводу. Зібралися гості або прийшли друзі - сміливо пригощайте аджикою всіх, хто любить пекучі соуси. Приготувати гостру аджику"Будяк" в домашніх умовах дуже легко. Зберігається вона в звичайній коморі всю зиму.
- Помідори - 500 грам
- Хрін - За смаком
- Болгарський перець - 500 грам
- Перець чилі - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
Підготуйте продукти за списком.
Часник і солодкий перець почистіть. З помідорів зріжте плодоніжки, з перцю чилі тільки хвостики, насіння залиште - аджика вийде більш гострою. Наріжте шматочками всі овочі.
Почистіть хрін і наріжте кільцями. Для гострої аджики візьміть хрону близько 5-7 см.
Всі інгредієнти перекрутити через м'ясорубку.
Аджику простерилизуйте 10 хвилин в каструлі з водою.
Закатати кришками і готово. Вихід такий аджики - 2 баночки по 300 г.
Аджику остудіть під ковдрою, а можна залишити на ніч. Смачного!