Рецепт Аджика «чортополох» фото

Аджика «чортополох»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 2
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Смачна і гостра аджика"Будяк" сподобається всім, хто любить гострі соуси.

Опис приготування:

Гостра аджика - це відмінна закуска для будь-якого приводу. Зібралися гості або прийшли друзі - сміливо пригощайте аджикою всіх, хто любить пекучі соуси. Приготувати гостру аджику"Будяк" в домашніх умовах дуже легко. Зберігається вона в звичайній коморі всю зиму.

  • Помідори - 500 грам
  • Хрін - За смаком
  • Болгарський перець - 500 грам
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
аджика & Quot; Chertopoloh
Підготуйте продукти за списком.
аджика & Quot; Chertopoloh
Часник і солодкий перець почистіть. З помідорів зріжте плодоніжки, з перцю чилі тільки хвостики, насіння залиште - аджика вийде більш гострою. Наріжте шматочками всі овочі.
аджика & Quot; Chertopoloh
Почистіть хрін і наріжте кільцями. Для гострої аджики візьміть хрону близько 5-7 см.
аджика & Quot; Chertopoloh
Всі інгредієнти перекрутити через м'ясорубку.
аджика & Quot; Chertopoloh
Аджику простерилизуйте 10 хвилин в каструлі з водою.
аджика & Quot; Chertopoloh
Закатати кришками і готово. Вихід такий аджики - 2 баночки по 300 г.
аджика & Quot; Chertopoloh
Аджику остудіть під ковдрою, а можна залишити на ніч. Смачного!

Схожі рецепти