Рецепт Аджика «чортополох» фото

Аджика «чортополох»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор, Болгарський перець
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Заготовки, Консервація

Смачна і гостра аджика "будяк" сподобається всім, хто любить гострі соуси.

Гостра аджика - це відмінна закуска для будь-якого приводу. Зібралися гості або прийшли друзі - сміливо пригощайте аджикою всіх, хто любить пекучі соуси. Приготувати гостру аджику "будяк" в домашніх умовах дуже легко. Зберігається вона в звичайній коморі всю зиму.

  • Помідори - 500 грам
  • Хрін - За смаком
  • Болгарський перець - 500 грам
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
аджика
Часник і солодкий перець почистіть. З помідорів зріжте плодоніжки, з перцю чилі тільки хвостики, насіння залиште - аджика вийде більш гострою. Наріжте шматочками всі овочі.
аджика
Закатати кришками і готово. Вихід такий аджики - 2 баночки по 300 г.

Схожі рецепти