Абес для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Дзвін (в перекладі з франц.) - пробка. Готується на основі житнього борошна, вершкового масла і води з сіллю. Використовується для запікання різних видів м'яса або піддонів тортів. Абес не вживають в їжу!
Перед вами простий рецепт приготування Абес для запікання. Абес сприяє правильної тепловій обробці блюда, після запікання використовують тільки начинку, тісто - неїстівне! Існує кілька видів Абес: для запікання різноманітного м'яса (качки, велика дичина, шинка), для закупорювання горшочних отворів і для "кошиків" з вареними овочами.
- Вода тепла - 3 L
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно житнє - За смаком
Вершкове масло змішайте з водою і сіллю.
Підмісіть житнє борошно і замісити круте тісто.
М'ясо обмазується Абес, шаром в 1 сантиметр, і запікається. Після приготування абес викидають!