Рецепт Абес для запікання фото

Абес для запікання
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 25 хв.

Дзвін (в перекладі з франц.) - пробка. Готується на основі житнього борошна, вершкового масла і води з сіллю. Використовується для запікання різних видів м'яса або піддонів тортів. Абес не вживають в їжу!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування Абес для запікання. Абес сприяє правильної тепловій обробці блюда, після запікання використовують тільки начинку, тісто - неїстівне! Існує кілька видів Абес: для запікання різноманітного м'яса (качки, велика дичина, шинка), для закупорювання горшочних отворів і для"кошиків" з вареними овочами.

  • Вода тепла - 3 L
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно житнє - За смаком
абес для запікання - фото крок 1
Вершкове масло змішайте з водою і сіллю.
абес для запікання - фото крок 2
Підмісіть житнє борошно і замісити круте тісто.
абес для запікання - фото крок 3
М'ясо обмазується Абес, шаром в 1 сантиметр, і запікається. Після приготування абес викидають!

Схожі рецепти