Зрази з індички
(покроковий рецепт з фото)
Зрази з індички я роблю з начинкою з сиру, лука і вареного яйця. Фарш індички відмінно поєднується з цими продуктами. Спробуйте. Дуже ніжні і смачні зрази.
Рецепт зраз з індички я вигадала сама. Начинка, яку я вам пропоную, використовується майже в усіх рецептах зраз. Якось у мене було багато фаршу індички і майже не було ідей, що з ним робити. Я вибирала між тефтелями і котлетами. А в підсумку зробила зрази з індички. Захотілося чогось нового і смачного! А до зрази я завжди була небайдужа. Вийшло приголомшливо. Тепер зрази з індички раджу всім.
- Фарш індички - 700 грам
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Пучок петрушки і кропу - 1 штука (змішаний невеликий пучок.)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
- Зелена цибуля - 100 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Кнопка - 2-3 скибочок
Спочатку зробіть фарш. Залийте скибочки хліба молоком, дати трохи розм'якнути. Потім змішати розм'якшений батон з фаршем індички і дрібно рубаним ріпчастою цибулею. Посоліть і поперчіть за смаком. Потім зробіть начинку. Відваріть яйця круто. Остудіть. Наріжте яйця і сир маленькими шматочками. Так само дрібно нарубати зелень. Змішайте все з майонезом. Посоліть і поперчіть за смаком.
Тепер зачерпніть трохи фаршу. Зліпити на долоньці коржик, в середину покладіть одну-дві чайну ложечку начинки і накрийте іншою коржем з фаршу. Закріпіть, слепите зразу.
Складіть зрази з індички в одну тарілку або на обробну дошку.
Підготуйте борошно і панірувальні сухарі.
Обваляйте зрази з індички спочатку в борошні, потім в панірувальних сухарях.
Обсмажуйте на рослинному маслі до хрусткої скоринки. І подавайте до столу гарячими.