Зимовий смузі
(покроковий рецепт з фото)
Велика помилка вважати, що смузі актуальні тільки влітку! Просто в холодну пору більше тягне на густі, пряні і більш ситні напої.
Докладніше, як приготувати зиязикай смузі, я розповім нижче. Банан вибирайте стиглий і м'який. Попередньо його необхідно буде заморозити на 6-8 годин, щоб консистенція смузі була кремовою. Якщо вам не вистачає солодощі, то можна додати пару фініків або будь підсолоджувач на ваш смак. За смаком, смузі схожий на дуже смачний гарбузовий пиріг. Рекомендую спробувати!
- Банан - 1 штука (заморожений)
- Гарбузове пюре - 1/2 склянки
- Мигдальний паста - 30 грам
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Молоко рослинне - 1 Склянка
Підготуйте всі інгредієнти.
Заморожений банан наріжте кружальцями, щоб його було простіше подрібнювати.
Перекладіть всі інгредієнти в чашу блендера. Подрібніть до однорідної консистенції.
Розлийте смузі по склянках, зверху можна прикрасити корицею. Зиязикай смузі готовий, смачного!