Торт «зимовий настрій»
(покроковий рецепт з фото)
Цей смачний кекс у мене асоціюється зі святом католицького Різдва, коли господині печуть десерти, в повітрі витає запах ванілі і мигдалю. Дивіться, як приготувати кекс "зиязикай настрій" .
Бока кексу я прикрасила пряниковими будиночками, які спекла напередодні. Ви ж можете прикрасити кекс так, як вам покаже ваше уяву, дайте йому тільки волю. Кекс готовий до вживання, як тільки остигне. Приємного чаювання вам і вашим гостям.
- Мікс сухофруктів - 300 грам
- Sushenaya Cranberries - 100 грам
- Сушена вишня - 100 грам
- Апельсин - 1 штука
- Маргарин - 300 грам
- Цукор - 200 грам
- Яйця курячі - 4 штуки
- Борошно - 200-250 грам
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Борошно мигдальна - 100 грам
Для начинки візьміть сухофрукти, сильно великі поріжте на невеликі шматочки. До сухофруктам додайте цедру і сік апельсина, перемішайте. Залиште ємність на слабкому вогні на 20-30 хвилин.
Змішайте в окремій ємності маргарин, цукор, яйця і мигдалеву борошно і розпушувач.
До тесту додайте сухофрукти, перемішайте до однорідності і відправляйте в форму для випічки.
Випікайте в попередньо розігрітій духовці при 170 протягом 1 години до готовності.
Прикрасьте кекс заварним кремом і крихтою з печива.