Журавлинний чай з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати дуже смачний і ароматний чай. У зиязикай час їм відмінно зігріватися, подаючи його в гарячому вигляді. Влітку він освіжає, якщо його пити охолодженим з кубиками льоду. Побалуйте себя!
Ароматний, пряний і насичений смак такого чаю нікого не залишить байдужим. Відмінний напій для підвищення імунітету. За бажанням можна додати імбир і корицю. Смак стане більш насиченим. Пробуйте!
- Журавлина - 200 грам
- Апельсин - 1 штук
- Вода - 2 L
- Чай чорний - 1 Ст. Ложок
- Гвоздика - 3-4 штук
- Цукор - За смаком
Журавлину подрібніть блендером в пюре і викладіть в каструлю, в якій у вас буде варитися чай.
Додайте нарізаний апельсин і чай.
Додайте гвоздику, влийте воду. Доведіть до кипіння і вимкніть. Дайте постояти під кришкою хвилин 30.
Процідіть чай і додайте цукор за смаком. Пийте гарячим або охолодіть. Приємного чаювання!