Рецепт Жульєн з індички фото

Жульєн з індички
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Індичка , Птах , Гриби , Філе індички
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На сніданок
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами рецепт чудової гарячої закуски - жульєну з індички. Ситне м'ясо, ароматні гриби і ніжний сир - то, що потрібно для відмінного обіду.

Опис приготування:

У жульєну з індички незвичайний приємний смак. Для його приготування поріжте і обсмажте м'ясо, потім залийте його бульйоном і протушкувати до готовності. Наріжте і обсмажте гриби. Приготуйте соус. Змішайте готове м'ясо і гриби, залийте соусом і проваріть пару хвилин. Після цього розкладіть жульен за формами, посипте тертим сиром і запечіть в духовці до розплавлення сиру. Смачного!

  • Філе індички - 800 грам
  • Гриби - 800 грам
  • Сир - 300 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Бульйон - 250 мілілітрів
  • Вершки - 500 мілілітрів
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
жульєн з індички - фото крок 1
М'ясо індички поріжте і обсмажте на сковороді, залийте бульйоном, Чи не сіль і тушкувати до готовності.
жульєн з індички - фото крок 2
Порізані гриби також обсмажте.
жульєн з індички - фото крок 3
Обсмажте борошно на сухій сковороді до бежевого кольору, потім додайте вершкове масло і, постійно помішуючи, влийте вершки. Варіть соус до загусання, потім додайте мускат і відставте.
жульєн з індички - фото крок 4
Змішайте готове м'ясо і гриби, залийте соусом і проваріть пару хвилин.
жульєн з індички - фото крок 5
Розкладіть жульен за формами, посипте тертим сиром і запечіть в духовці до розплавлення сиру. Після цього можна подати на стіл.

Схожі рецепти