Жульєн з індички
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт чудової гарячої закуски - жульєну з індички. Ситне м'ясо, ароматні гриби і ніжний сир - то, що потрібно для відмінного обіду.
У жульєну з індички незвичайний приємний смак. Для його приготування поріжте і обсмажте м'ясо, потім залийте його бульйоном і протушкувати до готовності. Наріжте і обсмажте гриби. Приготуйте соус. Змішайте готове м'ясо і гриби, залийте соусом і проваріть пару хвилин. Після цього розкладіть жульен за формами, посипте тертим сиром і запечіть в духовці до розплавлення сиру. Смачного!
- Філе індички - 800 грам
- Гриби - 800 грам
- Сир - 300 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Бульйон - 250 мілілітрів
- Вершки - 500 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо індички поріжте і обсмажте на сковороді, залийте бульйоном, Чи не сіль і тушкувати до готовності.
Порізані гриби також обсмажте.
Обсмажте борошно на сухій сковороді до бежевого кольору, потім додайте вершкове масло і, постійно помішуючи, влийте вершки. Варіть соус до загусання, потім додайте мускат і відставте.
Змішайте готове м'ясо і гриби, залийте соусом і проваріть пару хвилин.
Розкладіть жульен за формами, посипте тертим сиром і запечіть в духовці до розплавлення сиру. Після цього можна подати на стіл.