Жульєн на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.
Звичайно ж, традиційно жульен готують в кокотницах в духовці, але ж час є не завжди, вірно? Так ось їсти смачно не заборониш, знаючи цей швидкий і простий рецепт жульєну на сковороді! смачно!
Опис приготування:
Якщо з французькою кухнею ви не знайомі, і кухарем екстра-класу себе не вважаєте, то раджу почати знайомство, дізнавшись, як приготувати жульєн на сковороді у цій простому рецептом! повірте - часу заощадите чимало, а вийде не менш смачне і ситне блюдо! Так що ось вам простий рецепт жульєну на сковороді, і я б усім порадила його приготувати!
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 400 грам
- Крем - 300 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
1. Курку ріжемо шматочками середнього розміру. Розігріваємо олію, і обсмажуємо курку, поки шматочки не побіліють.
2. Додамо печериці. Солимо, перчимо до смаку. Смажимо до готовності.
3. Поки основа жульєну смажиться, зробимо соус. Змішаємо в мисці сметану з сіллю, картопляним крохмалем і спеціями за смаком, все ретельно перемішуємо, даємо постояти 5-10 хвилин.
4. Заливаємо соусом нашу суміш зі сковороди. Зменшимо вогонь, закриємо кришкою і тушкуємо хвилини три.
5. Коли сметана почне булькати - посипаємо блюдо зверху тертим сиром. tusim, поки він повністю не розплавиться.
6. Все готово! Кличте домашніх до столу і приємного вам апетиту!