Рецепт Жульєн на сковороді фото

Жульєн на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Гриби , Печериці , Куряча грудка
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Звичайно ж, традиційно жульен готують в кокотницах в духовці, але ж час є не завжди, вірно? Так ось їсти смачно не заборониш, знаючи цей швидкий і простий рецепт жульєну на сковороді! смачно!

Опис приготування:

Якщо з французькою кухнею ви не знайомі, і кухарем екстра-класу себе не вважаєте, то раджу почати знайомство, дізнавшись, як приготувати жульєн на сковороді у цій простому рецептом! повірте - часу заощадите чимало, а вийде не менш смачне і ситне блюдо! Так що ось вам простий рецепт жульєну на сковороді, і я б усім порадила його приготувати!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Крем - 300 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
жульєн на сковороді - фото крок 1
1. Курку ріжемо шматочками середнього розміру. Розігріваємо олію, і обсмажуємо курку, поки шматочки не побіліють.
жульєн на сковороді - фото крок 2
2. Додамо печериці. Солимо, перчимо до смаку. Смажимо до готовності.
жульєн на сковороді - фото крок 3
3. Поки основа жульєну смажиться, зробимо соус. Змішаємо в мисці сметану з сіллю, картопляним крохмалем і спеціями за смаком, все ретельно перемішуємо, даємо постояти 5-10 хвилин.
жульєн на сковороді - фото крок 4
4. Заливаємо соусом нашу суміш зі сковороди. Зменшимо вогонь, закриємо кришкою і тушкуємо хвилини три.
жульєн на сковороді - фото крок 5
5. Коли сметана почне булькати - посипаємо блюдо зверху тертим сиром. tusim, поки він повністю не розплавиться.
жульєн на сковороді - фото крок 6
6. Все готово! Кличте домашніх до столу і приємного вам апетиту!

Схожі рецепти