Рецепт Жульєн з грибами на сковороді фото

Жульєн з грибами на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Сир , Гриби
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Улюблена страва в злегка новому виконанні. Розповідаю і показую, як приготувати жульєн з грибами на сковороді будинку на вечерю.

Опис приготування:

Це смачне і ситне французьке блюдо вже міцно увійшло і в наше меню. Тільки ледачий не намагався приготувати жульєн. Зазвичай його потрібно запікати, але з духовкою не всі хочуть возитися. І все таки, якщо хочете сирну корочку як в ресторані - запікати доведеться. Для приготування жульен з грибами на сковороді знадобляться свіжі шампіньйони, твердий сир і досить жірая сметана. Дивимося рецепт.

  • Куряче філе - 400 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Крем - 250 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Тертий сир - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
  • Молоко - 250 грам
  • Сіль, перець - - За смаком
жульєн з грибами на сковороді - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
жульєн з грибами на сковороді - фото крок 2
Спочатку робимо соус: обсмажте борошно, додайте олію (2 ст.Л.). Постійно перемішуйте.
жульєн з грибами на сковороді - фото крок 3
Додайте потім молоко, а коли воно закипить - сметану. Завжди помішуйте! соус готовий, отставляем в сторону.
жульєн з грибами на сковороді - фото крок 4
Поріжте гриби.
жульєн з грибами на сковороді - фото крок 5
І курку.
жульєн з грибами на сковороді - фото крок 6
Обсмажуємо спочатку курку, потім додаємо гриби. Смажимо до готовності курки.
жульєн з грибами на сковороді - фото крок 7
Заливаємо соусом.
жульєн з грибами на сковороді - фото крок 8
Зверху скроплюємо тертим сиром.
жульєн з грибами на сковороді - фото крок 9
Коли жульєн підзолотившись, відправте його в духовку хвилин на 30 при 180 З.
Наш жульен з грибами на сковороді готовий! Подавати можна зі свіжими овочами, різними гарнірами. Смачного!

Схожі рецепти