Жульєн з грибами на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Улюблена страва в злегка новому виконанні. Розповідаю і показую, як приготувати жульєн з грибами на сковороді будинку на вечерю.
Це смачне і ситне французьке блюдо вже міцно увійшло і в наше меню. Тільки ледачий не намагався приготувати жульєн. Зазвичай його потрібно запікати, але з духовкою не всі хочуть возитися. І все таки, якщо хочете сирну корочку як в ресторані - запікати доведеться. Для приготування жульен з грибами на сковороді знадобляться свіжі шампіньйони, твердий сир і досить жірая сметана. Дивимося рецепт.
- Куряче філе - 400 грам
- Печериці - 300 грам
- Крем - 250 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Тертий сир - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
- Молоко - 250 грам
- Сіль, перець - - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Спочатку робимо соус: обсмажте борошно, додайте олію (2 ст.Л.). Постійно перемішуйте.

Додайте потім молоко, а коли воно закипить - сметану. Завжди помішуйте! соус готовий, отставляем в сторону.

Поріжте гриби.

І курку.

Обсмажуємо спочатку курку, потім додаємо гриби. Смажимо до готовності курки.

Заливаємо соусом.

Зверху скроплюємо тертим сиром.

Коли жульєн підзолотившись, відправте його в духовку хвилин на 30 при 180 З.
Наш жульен з грибами на сковороді готовий! Подавати можна зі свіжими овочами, різними гарнірами. Смачного!
Наш жульен з грибами на сковороді готовий! Подавати можна зі свіжими овочами, різними гарнірами. Смачного!