Рецепт Желе з молока фото

Желе з молока
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Молоко
На святковий стіл
Десерти, Желе

Желе з молока - біле і ніжне. Його можна міксувати з желе яскравих кольорів або прикрашати кольоровими ягідками. Всередину желе з молока нічого не додається, т.К. Воно непрозоре. Желе готується швидко!

З желе з молока я зазвичай "граю", тобто. Додаю його при створенні багатошарових різнокольорових форм з желе. Біле желе відмінно відтіняє всі інші і його не купиш у вигляді порошку в пачці. Молоко підійде як низькокалорійне знежирене, так і жирне (кому як потрібно).

Як зробити желе з молока?

1. Закип'ятіть трохи води і остудіть одну столову ложку.

2. У охолодженої кип'яченої воді замочіть желатин.

3. Молоко доведіть до кипіння, додайте до нього цукор і ванільний цукор, потім, помішуючи, введіть набряклий желатин. Всю масу доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Головне - розчинити желатин.

4. Форми для желе сполосніть холодною водою (щоб желе легко вийшло з них, коли застигне) і залийте в них гаряче желе. Залиште спочатку при кімнатній температурі до остигання, а потім переставте в холодильник.

Якщо ви хочете залити желе кольоровими шарами або зробити в білому желе кольорові ромбики, то доведеться повозитися довше. Треба залити желе різного кольору, порізати його на різні форми і потім застиглі ромбики-кубики залити желе з молока. Ріжемо і насолоджуємося мозаїкою.

Смачного!

  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Желатин - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Ванільний цукор - - За смаком
З желе з молока я зазвичай "граю", тобто. Додаю його при створенні багатошарових різнокольорових форм з желе. Біле желе відмінно відтіняє всі інші і його не купиш у вигляді порошку в пачці. Молоко підійде як низькокалорійне знежирене, так і жирне (кому як потрібно).

Як зробити желе з молока?

1. Закип'ятіть трохи води і остудіть одну столову ложку.

2. У охолодженої кип'яченої воді замочіть желатин.

3. Молоко доведіть до кипіння, додайте до нього цукор і ванільний цукор, потім, помішуючи, введіть набряклий желатин. Всю масу доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Головне - розчинити желатин.

4. Форми для желе сполосніть холодною водою (щоб желе легко вийшло з них, коли застигне) і залийте в них гаряче желе. Залиште спочатку при кімнатній температурі до остигання, а потім переставте в холодильник.

Якщо ви хочете залити желе кольоровими шарами або зробити в білому желе кольорові ромбики, то доведеться повозитися довше. Треба залити желе різного кольору, порізати його на різні форми і потім застиглі ромбики-кубики залити желе з молока. Ріжемо і насолоджуємося мозаїкою.

Смачного!

Схожі рецепти