Желе листкове
(покроковий рецепт з фото)
Ось він секретний інгредієнт, який зробить будь-який дитяче свято успішним - різнобарвне листкове желе. Зробити його не так вже й складно, але ефект воно виробляє просто незгладимий, спробуйте самі.
Мене завжди заворожували ці прозорі тремтячі маси, але я ніколи не пробувала зробити таке пишність сама. Але, наближався день народження племінниці, і я вирішила зробити їй сюрприз, тоді я і знайшла цей рецепт приготування желе листкового, спробувала, і у мене вийшло. Насправді тут немає абсолютно нічого складного, єдине, що мене трохи втомило, так це постійне охолодження кожного шару, зате радості у дітей було повним повно, а желе розійшлося за лічені хвилини. А тепер я і з вами поділюся своїм вдалим досвідом і розповім, як зробити желе листкове власними силами.
- Желе сухе - 250 грам (різного кольору)
- Желатин в пакетиках - 9 штук
- Молоко згущене - 700 грам
Так чергуємо шари до тих пір, поки не закінчаться всі інгредієнти. Не забуваємо при цьому кожен новий шар ставити в холодильник для охолодження, а коли всі верстви будуть у формі, охолоджуємо желе перед подачею близько 3 годин. А готове желе нарізаємо на квадратики або будь-які інші форми і ставимо на наш святковий стіл. Приємного вам апетиту!