Листкове желе в стаканчиках
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 6 г. 0 хв.
Напевно, жоден дитяче свято не обходиться без желе. Це барвистий смачний десерт, який можна прикрасити вершками і фруктами-ягодами. Дивіться рецепт, я розповім, як приготувати листкове желе!
Опис приготування:
Для того, щоб зробити желе яскравішим, потрібно перешаровуються його білим, це може бути молочне желе або на основі вершків невисокої жирності, шоколадним (з білого шоколаду). Для прикраси використовуйте будь-які сезонні фрукти або ягоди, збиті вершки, тільки робіть це безпосередньо перед подачею, щоб фрукти не обвітрювалися. Хай щастить!
- Желе апельсинове - 90 грам
- Желе вишневе - 90 грам
- Ківі желе - 90 грам
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Вершки 10-15% - 1 Склянка
- Вершки 33-35% - 150 мілілітрів
- Цукрова пудра - За смаком
- Апельсин, ківі, ягоди - За смаком (для прикраси)
1. Отже, підготуйте желе в пакетиках, чистий желатин, вершки і цукрову пудру. Фрукти-ягоди і вершки для збивання поки не знадобляться. Закип'ятіть води, у мене кожна пачка желе розлучається 300 мл води, плюс 20-30 мл води для розведення чистого желатину.
2. Гарячою водою залийте порошки для желе, желатин. Все ретельно перемішайте.
3. У вершки (10-15%) додайте трохи цукрової пудри, розведений желатин, перемішайте добре.
4. Візьміть стаканчики, чисті і сухі. Необхідна кількість тари легко порахувати, потрібно скласти всю рідину і розділити на обсяг ваших склянок. За дві столові ложки налийте в стакани. Прохолодний.
5. Чергуйте шари в будь-якій послідовності, але кожен кольоровий шар відокремлюйте білим, тоді шари будуть яскравіше і симпатичніше виглядати.
6. Чергуйте шари до тих пір, поки стаканчики НЕ будуть повними.
7. Вершки для збивання збийте з цукровою пудрою до утворення повітряного крему.
8. Вершками наповніть кондитерський мішок з будь-насадкою, я поставила зірочку.
9. Прикрасьте желе вершками. Підготуйте і поріжте фрукти.
10. Прикрасьте фруктами-ягодами і подайте!
11. Пригощайтеся!