Рецепт Пломбір по ГОСТу в стаканчиках фото

Пломбір по ГОСТу в стаканчиках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Літні , Десерт
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 6 г. 0 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати пломбір по ГОСТу в стаканчиках в домашніх умовах, неймовірно ніжний і ароматний пломбір, смак якого знайомий всім нам з дитинства. Це смакота.

Опис приготування:

Найкращим річним десертом є морозиво, але іноді хочеться згадати дитинство і спробувати справжній пломбір. Саме тому розповім, як приготувати пломбір по ГОСТу в стаканчиках в домашніх умовах. Зробити це насправді нескладно, досить запастися терпінням, так як аромат пломбіру розноситься по кухні з самого початку приготування десерту. Вихід із заявлених інгредієнтів - 1 кілограм, що дозволяє заморозити морозиво і подавати його протягом декількох днів.

  • Молоко 3, 2% - 430 грам
  • Вершки 33-36% - 360 грам
  • Цукор - 140 грам
  • Ванільний цукор - 15 грам
  • Сухе молоко - 50 грам
  • Крохмаль (будь-який) - 20 грам
пломбір по ГОСТу в стаканчиках - фото крок 1
1. Змішайте 100 мл молока і крохмаль. З'єднайте сухе молоко, цукор і ванільний цукор. Додайте кілька ложок молока і ретельно розмішайте.
пломбір по ГОСТу в стаканчиках - фото крок 2
2. Влийте молоко, змішайте, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Додайте розведений в молоці крохмаль і проваріть суміш до загустіння, постійно помішуючи. Перелийте суміш в миску і повністю остудіть в ємності з холодною водою.
пломбір по ГОСТу в стаканчиках - фото крок 3
3. Охолоджені вершки збийте в охолодженої ємності до стійких піків. Акуратно змішайте з остигнула молочною сумішшю.
пломбір по ГОСТу в стаканчиках - фото крок 4
4. Перелийте в широку ємність, щоб морозиво швидше охолоджувалося, накрийте харчовою плівкою і поставте в морозилку на півтори години. Ретельно розмішайте морозиво міксером і знову поставте в морозилку на півтори години.
пломбір по ГОСТу в стаканчиках - фото крок 5
5. Ще раз розмішайте, розподіліть морозиво по стаканчиках і формах і відправте в морозилку на 4-5 годин. Смачного!

Схожі рецепти