Листкове ожиновому желе з йогуртом
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося смачненького, а в будинку немає нічого солодкого? Та й зайві калорії ні до чого… відмінний вихід - приготувати листкове ожиновому желе з йогуртом. Такий десерт можна красиво подати і до свята.
Використовуючи желатин, можна приготувати безліч різноманітних, смачних і красивих страв, які прикрасять як святковий стіл, так і повсякденний. Всім любителям ожини пропоную найпростіший рецепт елегантного десерту, який абсолютно не змусить вас сильно витрачатися і старанно працювати.
- Ожина - 250 грам
- Йогурт - 350 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Желатин - 10 грам
- Вода - 80 грам

Ожину змішайте з цукром і проваріть 4-5 хвилин.

Ягоди протріть через сито.

Розділи Йогурт 2 частини. В одну частину введіть кілька столових ложок ягідної суміші, перемішайте. Розчинений желатин рівномірно розподіліть по трьом чашкам.

Розливайте в порційну прозору посуд, викладіть кілька столових ложок ожинового пюре, приберіть в холодильник на 15 хвилин.
Потім кілька столових ложок ожинового йогурту, приберіть в холодильник на 15 хвилин.
Потім викладіть чистий йогурт, приберіть в холодильник мінімум на 2 годину.
Потім кілька столових ложок ожинового йогурту, приберіть в холодильник на 15 хвилин.
Потім викладіть чистий йогурт, приберіть в холодильник мінімум на 2 годину.