Рецепт Зелена шакшука фото

Зелена шакшука
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Зелень, Яйця
ПП рецепти
На сніданок
Яєчня

Після поїздки в Ізраїль на моїй кухні з'явилося кілька національних рецептів цієї країни. Один з найулюбленіших і простих - шакшука. Тому я зацікавилася цим оригінальним прочитанням.

Ви можете знати, що одним з ключових інгредієнтів блюда є томатний соус, але тут його немає. Що, таке може бути, адже його ми замінимо на дещо інше. Таким чином, я представила для вас, як приготувати зелену шакшуку. Відповідно вона зроблена на основі зелені, і буде мати трохи кислуватий смак.

  • Кріп, гілочка - 10 штук
  • Яйце - 4 штуки
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Кедрові горіхи - 75 грам
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Вапно - 0, 5 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Braai - 1 пучок
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець халапеньо - 0, 5 штуки
  • Горошок заморожений - 150 грам
  • Сіль - За смаком
зелена шакшука - фото крок 1
У блендер викладіть всі інгредієнти, попередньо промивши їх, виключаючи яйця, масло і вершки, а з лайма вичавіть сік.
зелена шакшука - фото крок 2
Подрібніть продукти до стану пюре. У глибокій сковороді розігрійте масло. Викладіть зелену масу. Через хвилину додайте вершки. Все перемішайте. Зробіть 4 невеликі отвори в масі.
зелена шакшука - фото крок 3
Потім в кожен отвір розбийте по яйцю, не зачіпаючи жовток. Через 4 хвилини смаження шакшука готова! Смачного!

Схожі рецепти