Рецепт «Зебра» на кефірі фото

«Зебра» на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Какао, Кефір, Маргарин
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Пироги

Напевно, бракуватиме людини, хто не пробував пиріг "зебра" . Ці чорно-білі шматочки ласощів полюбилися багатьом ще з дитинства. При мінімумі продуктів виходить смачний і апетитний десерт.

Якщо ви ще ніколи не готували "зебру", то швидше біжіть на кухню і здивуєте своїх дітей цікавим десертом. Рецепт настільки простий, що діти можуть вам допомогти накладати тісто. Якщо по-різному викладати шари, то і малюнок може вийти різний: павутинка або "камуфляж" . А я вам нагадаю, як приготувати пиріг "зебра" на кефірі.

  • Кефір - 1 грам
  • Цукор - 10 склянок
  • Яйця - 3 штуки
  • Маргарин - 150 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 0, 5 чайних ложки
  • Какао - 2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
1
Соду залийте кефіром, щоб погасити її.
2
В розтоплений маргарин додайте цукор, яйця і ванілін. Збийте міксером.
3
Всипте борошно і замісіть тісто.
4
Розділіть тісто на дві однакові частини і в одну з них додайте какао, перемішайте добре.
5
Змастіть форму для запікання олією і викладайте тісто на дно по черзі: ложку білого тесту, ложку шоколадного.
6
Поставте форму в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте 40 хвилин.
7
Смачного!

Схожі рецепти