Бісквітний пиріг «Зебра»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати бісквітний пиріг "зебра" . Спробуйте обов'язково, він смачний, оригінальний, красиво виглядає при подачі і при цьому ще й готується неймовірно просто і приємно!
Розповім, як приготувати бісквітний пиріг "зебра" в домашніх умовах. Такий рецепт сподобається тим, хто любить радувати своїх домочадців і гостей новими дивовижними рецептами домашньої випічки, але при цьому не вважає себе суперпрофесіоналом в кухонних справах. Цей рецепт як раз для вас!
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 2 склянки
- Борошно - 2.5 склянки
- Крем - 1 Склянка
- Вершкове масло - 125 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ванілін - За смаком
1. Окремо Martens від жовтків. Саар частка popolam, одну половину збиваємо з білками до стійких піків, а другу перетираємо з цукром.
2. З'єднаємо ці суміші, додамо всі інші інгредієнти, крім какао. Борошно домішуємо в найостаннішу чергу.
3. Тепер знову розділимо тісто на дві частини, і в одну з них додамо какао. А тепер в форму для випічки, змащену маслом, виливаємо приблизно по ложці-дві спочатку білого тіста, а потім коричневого, і так чергуємо.
4. Тепер нашу форму з тестом поставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, і перші 30 хвилин запікаємо, не відкриваючи духовку. Це потрібно, щоб тісто не опало. Готуємо всього приблизно 45 хвилин.
5. От і все! Наш красивий пиріг готовий!
6. А ось так він виглядає в розрізі.