Пиріг «Зебра» на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг виходить дуже гарний і м'який на смак. Якщо ви хочете здивувати вашу сім'ю або порадувати гостей смачною випічкою, тоді обов'язково приготуйте пиріг "зебра" на молоці.
Для приготування цієї пирога використовуються звичайні продукти. Головними з них є яйця, молоко, рослинна олія, какао, цукор, розпушувач і борошно. При виборі какао варто обов'язково віддати перевагу якісному, так як від нього багато в чому залежить який пиріг вийде за смаком. Подавати пиріг можна з будь-якими гарячими напоями.
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 4 штуки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Вбийте яйця в миску і додайте до них цукор.
Добре все збийте міксером.
Влийте молоко і рослинне масло, додайте борошно і соду.
Добре перемішайте тісто.
Розділіть тісто навпіл, в одну половину додайте какао і перемішайте.
Форму для випікання застеліть пергаментним папером, боки змастіть рослинною олією. Тепер налийте 1 ст. Ложку світлого тесту, потім темного. Повторіть дії до тих пір, поки тісто не закінчиться.
Надішліть пиріг в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин.
Ось такий пиріг "зебра" вийшов! Приємного чаювання!