Zavarnoy крем маргарин
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ніжний заварний крем можна приготувати і на маргарині, додаючи його замість вершкового масла. Головне - не додавайте в крем спред! Вибирайте якісний маргарин з м'яким смаком.
Дуже легкий і швидкий рецепт приготування заварного крему допоможе вам зробити торт або десерт за лічені хвилини, головне - остудити крем на холоді хоча б протягом 1 годину, тому найкраще його заварити заздалегідь. Ласощі виходить не нудотним і оксамитовим на смак.
- Жовток курячого яйця - 4 штуки
- Молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - 80 грам
- Ванільний цукор - 2 щіпки
- Маргарин - 50 грам
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Лимонна кислота - 1 щіпка (на кінчику ножа)
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Розбийте курячі яйця і відокремте білки від жовтків. Влийте в миску або прямо в казан молоко будь-якої жирності, додайте в нього цукровий пісок, лимонну кислоту і жовтки, збийте вінчиком.
Всипте в суміш просіяне борошно і ванільний цукор, ще раз все збийте, щоб не утворилися грудочки. Борошно додавати потрібно тільки в холодну молоко, так як в теплій воді вона відразу ж утворює грудочки.
Помістіть казан на плиту, включаючи середній нагрів, прогрійте всю масу до необхідної густоти, час від часу перемішуючи, щоб вона не пригоріла.
Як тільки крем буде готовий - вимкніть нагрів і злегка остудіть його протягом 5-10 хвилин, потім втрутився маргарин.
Викладіть на поверхню заварного крему харчову плівку стик в стик, щоб він не покрився плівкою при охолодженні. Остудіть протягом 2-3 годин.
Готовий крем перекладете в піалу або креманку, подавайте до столу з солодкою випічкою або використовуйте для приготування торта.