Пісочне печиво «курабье» маргарин
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.
Я обожнюю солодке печиво, особливо"Курабье" ! Печеньки будуть танути в роті і відмінно підійдуть до чаю. Приступимо до приготування!
Опис приготування:
Тепер ви знаєте, як приготувати дуже смачне пісочне печиво курабье з абрикосовим джемом. Воно ідеально підійде до ранкової чашки чаю або кави. Печиво виходить розсипчастим і тане в роті. Обов'язково спробуйте його і ви не пошкодуєте!
- Маргарин - 100 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Абрикосовий джем - 50 грам
Підготуйте всі необхідні рецепти.
Маргарин кімнатної температури збийте міксером, потім додайте цукрову пудру.
Збийте ще раз до однорідності.
Додайте яйце і просіяне борошно, перемішайте.
Тісто викладаємо в кондитерський мішок. Вибираємо насадку зірочки і відкидають печива на деко. У центрі робимо невелику виїмку пальцем. Закладаємо туди абрикосовий джем. Випікаємо при температурі 220 градусів протягом 10 хвилин.
Печиво готове, смачного!