Рецепт Пісочне печиво «курабье» маргарин фото

Пісочне печиво «курабье» маргарин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Я обожнюю солодке печиво, особливо"Курабье" ! Печеньки будуть танути в роті і відмінно підійдуть до чаю. Приступимо до приготування!

Опис приготування:

Тепер ви знаєте, як приготувати дуже смачне пісочне печиво курабье з абрикосовим джемом. Воно ідеально підійде до ранкової чашки чаю або кави. Печиво виходить розсипчастим і тане в роті. Обов'язково спробуйте його і ви не пошкодуєте!

  • Маргарин - 100 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Абрикосовий джем - 50 грам
пісочне печиво
Підготуйте всі необхідні рецепти.
пісочне печиво
Маргарин кімнатної температури збийте міксером, потім додайте цукрову пудру.
пісочне печиво
Збийте ще раз до однорідності.
пісочне печиво
Додайте яйце і просіяне борошно, перемішайте.
пісочне печиво
Тісто викладаємо в кондитерський мішок. Вибираємо насадку зірочки і відкидають печива на деко. У центрі робимо невелику виїмку пальцем. Закладаємо туди абрикосовий джем. Випікаємо при температурі 220 градусів протягом 10 хвилин.
пісочне печиво
Печиво готове, смачного!

Схожі рецепти