Пісочне печиво «курабье»
(покроковий рецепт з фото)
Нескладні, але неймовірно смачні печенюшки хочу запропонувати вам спекти в домашніх умовах. Ніжні, хрусткі, з родзинкою notkoy Gemma, така випічка точно припаде до душі і дорослим, і діткам.
Покажу детально, як приготувати пісочне печиво "курабье" . В даному випадку воно з абрикосовою начинкою, але ви можете вибрати абсолютно будь-який джем, який є під рукою. Відсаджувати тісто найкраще кондитерським мішком, щоб отримати апетитні печеньки.
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Борошно - 150 грам (приблизно)
- Джем густий - За смаком

1. Ось всі необхідні для невеликої порції тесту інгредієнти.

2. Розм'якшене вершкове масло з'єднайте з цукровою пудрою.

3. Збийте до однорідності.

4. Додайте збите яйце (найкраще розділити його на 2 частини).

5. Продовжуючи збивати, додайте просіяне борошно і залишився яйце.

6. Отсадіте печеньки на деко.

7. Зробіть невеликі поглиблення в центрі.

8. Додайте джем і відправте лист у розігріту до 210 градусів духовку. Випікайте хвилин 10-13 до румяности.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!