Рецепт Пісочне печиво «курабье» фото

Пісочне печиво «курабье»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
На полуденок , Для дітей
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Нескладні, але неймовірно смачні печенюшки хочу запропонувати вам спекти в домашніх умовах. Ніжні, хрусткі, з родзинкою notkoy Gemma, така випічка точно припаде до душі і дорослим, і діткам.

Опис приготування:

Покажу детально, як приготувати пісочне печиво"Курабье" . В даному випадку воно з абрикосовою начинкою, але ви можете вибрати абсолютно будь-який джем, який є під рукою. Відсаджувати тісто найкраще кондитерським мішком, щоб отримати апетитні печеньки.

  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Борошно - 150 грам (приблизно)
  • Джем густий - За смаком
пісочне печиво
1. Ось всі необхідні для невеликої порції тесту інгредієнти.
пісочне печиво
2. Розм'якшене вершкове масло з'єднайте з цукровою пудрою.
пісочне печиво
3. Збийте до однорідності.
пісочне печиво
4. Додайте збите яйце (найкраще розділити його на 2 частини).
пісочне печиво
5. Продовжуючи збивати, додайте просіяне борошно і залишився яйце.
пісочне печиво
6. Отсадіте печеньки на деко.
пісочне печиво
7. Зробіть невеликі поглиблення в центрі.
пісочне печиво
8. Додайте джем і відправте лист у розігріту до 210 градусів духовку. Випікайте хвилин 10-13 до румяности.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти