Пісочне печиво «курабье»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.
Нескладні, але неймовірно смачні печенюшки хочу запропонувати вам спекти в домашніх умовах. Ніжні, хрусткі, з родзинкою notkoy Gemma, така випічка точно припаде до душі і дорослим, і діткам.
Опис приготування:
Покажу детально, як приготувати пісочне печиво"Курабье" . В даному випадку воно з абрикосовою начинкою, але ви можете вибрати абсолютно будь-який джем, який є під рукою. Відсаджувати тісто найкраще кондитерським мішком, щоб отримати апетитні печеньки.
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Борошно - 150 грам (приблизно)
- Джем густий - За смаком
1. Ось всі необхідні для невеликої порції тесту інгредієнти.
2. Розм'якшене вершкове масло з'єднайте з цукровою пудрою.
3. Збийте до однорідності.
4. Додайте збите яйце (найкраще розділити його на 2 частини).
5. Продовжуючи збивати, додайте просіяне борошно і залишився яйце.
6. Отсадіте печеньки на деко.
7. Зробіть невеликі поглиблення в центрі.
8. Додайте джем і відправте лист у розігріту до 210 градусів духовку. Випікайте хвилин 10-13 до румяности.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!