Торт Маргарин
(покроковий рецепт з фото)
Такий простий, але такий смачний шоколадний торт. Виходить ніжний і дуже смачний десерт. Запам'ятовуйте рецепт!
Додамо шоколад в коржі і глазур, тому торт вийде насичений за смаком і дуже ароматний. Пропоную випікати 2 коржа окремо, але можна спекти один бісквіт, а потім розрізати на 2 коржа. Якщо дуже любите горіхи, то можете додати їх ще і в тісто. Детальний опис приготування шоколадного торта на маргарині дивіться нижче.
- Борошно - 150 грам
- Порошок для гарячого шоколаду - 75 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Цукрова пудра - 405 грам(180 г - для тіста, 225 г - для глазурі)
- Маргарин - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Гаряча вода - 3 Ст. Ложки
- Грецькі горіхи - 75 грам
- Шоколад - 225 грам
- Вершки - 125 мілілітрів
- Вершкове масло - 150 грам
1
Збийте маргарин з цукровою пудрою і додайте по одному яйця, кожен раз ретельно перемішуючи.
2
Додайте розпушувач, порошок для гарячого какао, борошно і замісіть тісто. В самому кінці додайте гарячу воду, але не окріп.
3
Розділіть тісто між двома формами для випічки і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
4
Вийміть готові коржі з духовки, потім залиште їх у формі на 1 час. Через 60 хвилин акуратно дістаньте коржі з форми, дайте їм повністю охолонути.
5
В цей же час приготуйте глазур: на водяній бані розтопіть шоколад, влийте вершки.
6
Зніміть миску з парової лазні, додайте вершкове масло і перемішайте до розчинення. Додайте в глазур цукрову пудру і ще раз перемішайте.
7
Остиглий корж змастіть остигнула глазур'ю, посипте половиною подрібнених волоських горіхів і накрийте другим коржем.
8
Змастіть торт глазур'ю і прикрасьте цільними ядрами горіха, а також шоколадною стружкою.
9
Надішліть торт на 1-2 години в холодильник. Приємного чаювання!