Заварний крем без борошна
(покроковий рецепт з фото)
Крем на всі випадки життя - для десертів, на свята, тортів і святкових столів. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт приготування заварного крем без борошна.
В принципі готувати заварний крем можна і з білків. Але я його зазвичай роблю до безе - білки йдуть на основний десерт, а жовтки на крем. Та й виглядати він буде більш яскраво і насичено. Для приготування заварного крему без борошна вам знадобляться яйця домашні, якщо таких не знайдете - тоді просто з жовтками по яскравіше можна використовувати. Дивись рецепт.
- Жовтки - 6 штук
- Цукор - 0, 75 склянки
- Молоко - 70 мілілітрів
- Вершкове масло - 300 грам
Додаємо в жовтки цукор, збиваємо в піну.
Тепер додаємо молоко і збиваємо все разом.
Тепер на водяній бані варимо і постійно помішувати наш крем. До загустіння.
Вершкове масло збиваємо до однорідної маси.
Викладаємо заварний крем до маслу.
І ретельно все перемішуємо.
Наш заварний крем без борошна готовий! Можете подати з випічкою, у мене було з безе. Смачного!