Заварний крем без масла
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви сумніваєтеся в своїх кондитерських можливості, то раджу вам просто не починати свої спроби з важких рецептів. А візьміть на пробу легкий, наприклад, який я описала нижче.
Якщо ви будете знати, як приготувати заварний крем без масла, то ви зможете зробити десерт. Просто додайте в нього свіжі фрукти або ягоди. А якщо зважитеся, то використовуйте крем в якості начинки для еклерів, булочок або тістечок. Він ідеально підійде для того, щоб промазати бісквітний торт.
- Ванільний цукор - 8 грам
- Яєчний жовток - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
Жовтки розітріть з цукром.
Потім додайте до них борошно. Вимішайте масу до гладкості.
Потім поступово вливайте молоко, постійно заважаючи. Дивіться, щоб не було грудочок.
Поставте молочну масу на вогонь. Варіть її 7-10 хвилин на повільному вогні, постійно помішуючи.
Після цього додайте в крем ванільний цукор. Збийте його 5-7 хвилин міксером.
Коли текстура крему стане пишною, він буде готовий. Приємною дегустації!