Заварні тістечка з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Заварні тістечка можна приготувати не тільки з класичним масляним кремом, але і з сирним, теж дуже смачно. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати один з найсмачніших і ніжних сирних кремів.
До складу крему входить згущене молоко. Саме вона в поєднанні з збитим вершковим маслом дає приємний вершковий аромат цього крему. Заварні тістечка, приготовані за цим рецептом, вийдуть у кожної господині. Головне - розрахувати необхідну кількість яєць для тесту.
- Вода - 90 грам
- Борошно - 100 грам
- Вершкове масло - 150 грам(100г в крем, 50г в тісто)
- Сіль - 1 грам
- Яйця - 150 грам
- Сир 5% - 180-200 грам
- Цукрова пудра - 45 грам
- Згущене молоко - 35 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1. У воду додайте масло і сіль, поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, додайте просіяне борошно. Постійно помішуючи, потримайте масу на невеликому вогні, поки вона не стане гладкою, блискучою і не збереться у кому.
2. Зніміть тісто з вогню і остудіть його протягом 10 хвилин при кімнатній температурі. Яйця кімнатної температури збийте вінчиком і невеликими порціями додайте до борошняної суміші, ретельно розмішуючи.
3. Половину тесту перекладіть в щільний пакет, відріжте кінчик і висадіть на застелений пергаментним папером деко тістечко розміром з великий волоський горіх на відстані один від одного. Змочіть палець і поправте форму тістечка.
4. Надішліть деко в розігріту до 220 градусів духовку на 15 хвилин, після чого зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте 20 хвилин. Дайте тістечку повністю охолонути.
5. Сир протріть через друшляк. Вершкове масло кімнатної температури збийте з допомогою міксера протягом двох хвилин, додайте згущене молоко і збийте ще хвилину. До сиру додайте ванільний цукор, цукрову пудру і збийте за допомогою міксера.
6. Змішайте обидві маси і наповніть кремом заготовки з тіста, розрізавши їх навпіл. Посипте тістечко цукровою пудрою. Смачного!