Заварні кільця з сирним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не пробували заварні кільця з сирним кремом, то прийшло саме час їх приготувати. Вони готуються просто і швидко, а крем можна будь, за своїми уподобаннями.
Цей чудовий десерт сподобається і дорослим, і дітям. Для начинки замість згущеного молока можна використовувати і цукрову пудру. Для отримання більш пишного крему сир можна змішати зі збитими вершками. Експериментуйте!
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вода - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 150 грам
- Борошно - 250 грам
- Яйце - 5 штук
- Сир - 200 грам
- Згущене молоко - 3-5 Ст. Ложок
Для приготування заварного тіста з'єднайте в каструлі молоко, воду і вершкове масло. Доведіть до кипіння, щоб масло повністю розчинилося.
Потім різко всипте всю муку і швидко перемішайте дерев'яною лопаткою, щоб вся мука відразу заварилася. Потім поверніть тісто на вогонь і заважайте пару хвилин, щоб зайва волога випарувалася. Зніміть тісто з вогню і дайте охолонути до теплого стану.
Потім вбийте яйця і добре перемішайте. Тісто має стати еластичним і трохи тягучим.
За допомогою кондитерського мішка відсадити на деко тісто у вигляді кілець. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, хвилин 15-20.
Для крему змішайте м'який сир зі згущеним молоком.
Кільця остудіть і розріжте навпіл.
Наповніть одну половинку сирним кремом і закрийте другий.
Готові кільця можна посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!