Заварні кільця
(покроковий рецепт з фото)
Заварне тістечко підкорить серце будь-якого ласуни. Їх можна зробити з начинкою, з глазур'ю або подати просто. Це дуже хороший варіант десерту. Подивіться, як приготувати заварні кільця.
Заварні кільця готуються дуже просто і швидко. Для них можна зробити абсолютно будь-який крем: шоколадний, вершковий, ягідний або фруктовий. А також дуже вигідно буде приготувати глазур. Такий десерт дуже сподобається дітками зважаючи цікавої форми, і дорослі будуть від нього в захваті.
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 3 штуки
1. У сотейник відправляємо вершкової масло, наливаємо воду і додаємо дрібку солі. Відправляємо каструлю на плиту, доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь на мінімум.
2. Не знімаючи каструлю з плити, всипаємо заздалегідь просіяне борошно всю відразу, безперервно помішувати ложкою.
3. Знімаємо каструлю з вогню, трохи охолоджуємо тісто і вбиваємо по одному яйця, всякий раз дуже добре перемішуючи.
4. В результаті отримуємо м'яке і повітряне тісто, яке повністю готове до використання.
5. Деко застилає пергаментом і за допомогою кондитерського мішка видавлюємо тісто в формі кілець.
6. Відправляємо деко на 15 хвилин в розігрітий до 220 градусів духовку, потім зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 15 хвилин. Виймаємо з духовки і подаємо до столу.