Заварне тісто на окропі
(покроковий рецепт з фото)
Візьміть борошно, воду, трохи рослинного масла - і у вас вийде прекрасний заварне тісто на окропі! Йому можна знайти безліч застосувань: ви з легкістю зробите вареники, пельмені, манти і ін.
Для приготування заварного тесту на окропі вам знадобиться трохи сил, терпіння і часу! Вимішувати тісто вручну потрібно не менше 15-ти хвилин, постарайтеся це зробити якісно! Також дуже важливо дати тісту відпочити під рушником після вимішування (не менше 30 хвилин). Успішною готування!
- Вода - 150 мілілітрів
- Борошно Пшеничка - 250 грам
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 грам
Борошно просійте через сито, в центрі зробіть подобу отвори, куди влийте рослинне масло.
Ложкою злегка змішайте масло і борошно, в радіусі отвору додайте сіль.
Влийте в отвір гарячу кип'ячену воду, вода повинна бути не нижче 85-90 градусів. Змішайте борошно з гарячою водою спочатку ложкою.
Через пару хвилин починайте місити тісто руками, робити це потрібно старанно, протягом 15-20 хвилин.
Накрийте готове тісто рушником, щоб не обвітрилося. Вдалого приготування!