Рецепт Тісто для чебуреків на окропі фото

Тісто для чебуреків на окропі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Пісні страви, Веганські страви
На швидку руку
Випічка

Хто ж відязикаться від чебуреків? ароматні, з хрусткою скоринкою і соковитою начинкою, вони так і манять до себе. Хочу розповісти, як зробити тісто для чебуреків на окропі. З ним випічка буде ідеальною.

Чебуреки з такого тесту на окропі виходять хрусткими, а тісто буде пухирчасті і смачне. Під час приготування можете відкласти тісто відпочити на 30 хвилин, а потім ще вимісити, додаючи борошно. Зберігати його можна в холодильнику. А також воно не втрачає своїх якостей і при заморожуванні.

  • Вода - 150 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 450 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Масло рослинне - 20 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
1
Налийте в каструлю воду, додайте рослинне масло і сіль. Доведіть до кипіння.
2
Додайте в каструлю неповна склянка борошна і, не знімаючи з вогню, дуже швидко помішуйте. У вас повинен вийти невеликий куля.
3
Зніміть з вогню, трохи остудіть і втрутився в тісто яйце.
4
Покладіть в тісто решту борошна і потроху вимішуйте.
5
Місіть тісто досить довго, тоді воно буде м'яким і слухняним.
6
Підготуйте начинку, розкачайте тонко тісто і сформуйте чебуреки.

Схожі рецепти