Рецепт Заварне печиво в шоколаді фото

Заварне печиво в шоколаді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто
ПП рецепти , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Печиво
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Зазвичай з заварного тіста випікають еклери і профітролі. Але можна приготувати і інші печиво. Воно незвичайне і смачне. Солоні печива з горіхом і залиті шоколадом.

Кількість порцій: 6-8
  • Вода - 70 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 120 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Горіхи - 50 грам
  • Шоколад - 60 грам (глазур)
  • Вершкове масло - 30 грам (глазур)
  • Коньяк - 1 Чайна ложка (глазур)
  • Цукор - 50 грам (глазур)
заварне печиво в шоколаді - фото крок 1
1. Щоб приготувати заварне тісто, налийте в посуд воду. Покладіть туди масло, сіль і закип'ятити. Всипати борошно і зняти з вогню. Заважати, поки не вийде однорідна маса.
заварне печиво в шоколаді - фото крок 2
2. Тепер займемося горіхами. Їх бажано звільнити від шкірки. Шкурки зазвичай гірчать. Залийте горіхи на кілька хвилин окропом. Потім подденьте шкірку ножем, і вона зніметься. Гайки і висушити porubite.
заварне печиво в шоколаді - фото крок 3
3. Основа тесту трохи охолола. Забивати в нього по одному яйця і добре перемішайте. Потім висипте в тісто горіхи і ще раз все перемішайте.
заварне печиво в шоколаді - фото крок 4
4. На деко постеліть пергамент і за допомогою кондитерського мішка або десертній ложки викладіть кульки тесту.
заварне печиво в шоколаді - фото крок 5
5. При температурі 180 градусів печиво випікають хвилин 20-25. Так як печиво повинно підсохнути, зменшіть вогонь в духовці до 70 градусів і потримайте печиво в ньому ще 30 хвилин.
заварне печиво в шоколаді - фото крок 6
6. На водяній бані розтопити шоколад, вершкове масло, коньяк і цукор. Зачепите печінку зубочисткою і занурте його в глазур. Печиво готове. Зберігати печиво в холодильнику.

Схожі рецепти