Печиво заварне
(покроковий рецепт з фото)
Легке, повітряне та практично невагоме печиво до ароматного чаю або кави. Простий набір інгредієнтів і ніяких дріжджів! Все легко і просто. У вас обов'язково вийде.
В якості начинки можна вибрати будь-який джем, згущене молоко або приготувати крем. Але навіть якщо ви просто прикрасите печиво цукровою пудрою, воно розлетиться вмить! розповідаю, як приготувати заварне печиво в домашніх умовах.
- Борошно - 175 грам
- Вершкове масло - 75 грам
- Яйце - 3 штуки
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
В першу чергу просійте борошно.
У воду додайте масло, цукор і доведіть до кипіння.
Зніміть з вогню і введіть борошно.
Дайте масі охолонути до теплого стану і
Введіть яйця. Можна перемішати міксером.
Введіть яйця. Можна перемішати міксером.
Викладіть тісто на деко з пекарської папером столовою ложкою або за допомогою кондитерської насадки.
Випікайте 30 хвилин при температурі 190 градусів.
Приємного чаювання!