Рецепт Печиво заварне фото

Печиво заварне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Заварне тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Легке, повітряне та практично невагоме печиво до ароматного чаю або кави. Простий набір інгредієнтів і ніяких дріжджів! Все легко і просто. У вас обов'язково вийде.

В якості начинки можна вибрати будь-який джем, згущене молоко або приготувати крем. Але навіть якщо ви просто прикрасите печиво цукровою пудрою, воно розлетиться вмить! розповідаю, як приготувати заварне печиво в домашніх умовах.

  • Борошно - 175 грам
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Вода - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
печиво заварне - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
печиво заварне - фото крок 2
В першу чергу просійте борошно.
печиво заварне - фото крок 3
У воду додайте масло, цукор і доведіть до кипіння.
печиво заварне - фото крок 4
Зніміть з вогню і введіть борошно.
печиво заварне - фото крок 5
Дайте масі охолонути до теплого стану і
Введіть яйця. Можна перемішати міксером.
печиво заварне - фото крок 6
Викладіть тісто на деко з пекарської папером столовою ложкою або за допомогою кондитерської насадки.
печиво заварне - фото крок 7
Випікайте 30 хвилин при температурі 190 градусів.
печиво заварне - фото крок 8
Приємного чаювання!

Схожі рецепти