Рецепт Запіканка з вермішелі з яйцем фото

Запіканка з вермішелі з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир, Макарони, Вермішель
Вегетаріанське харчування, Роздільне харчування
На вечерю, Для дітей
Випічка, Гарячі страви, Запіканка

Сирні запіканки бувають різними, але мені найбільше до душі запіканка з вермішелі з яйцем. Запіканка нагадує випічку родом з дитинства, щось подібне давали на полуденок в дитячому садку.

До вашої уваги - класичний рецепт приготування запіканки з вермішелі з яйцем. Відразу скажу, що вермішель використовується заздалегідь зварена. Сир змішуємо з цукром, яйцями і борошном, потім підмішуємо вермішель. Переливаємо масу в форму, змащену вершковим маслом, а зверху поливаємо збитим яйцем. Запікаємо в духовці 20 хвилин. Хай щастить!

  • Вермішель варена - За смаком
  • Сир - 1/2 штуки (пачки)
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
запіканка з вермішелі з яйцем - фото крок 1
Півпачки сиру змішайте з цукром.
запіканка з вермішелі з яйцем - фото крок 2
Додайте молоко, яйця і борошно. Ретельно все перемішайте.
запіканка з вермішелі з яйцем - фото крок 3
Для запіканки я використовую вермішель, залишилася з учорашнього обіду.
запіканка з вермішелі з яйцем - фото крок 4
Додаємо до сирно-яєчної маси вермішель, перемішуємо. Переливаємо тісто в форму, змащену маслом. Зверху поливаємо одним збитим яйцем. Розміщуємо майбутню запіканку в духовку і готуємо 20 хвилин, температура 160 градусів.
запіканка з вермішелі з яйцем - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти