Запіканка з вермішелі з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Сирні запіканки бувають різними, але мені найбільше до душі запіканка з вермішелі з яйцем. Запіканка нагадує випічку родом з дитинства, щось подібне давали на полуденок в дитячому садку.
До вашої уваги - класичний рецепт приготування запіканки з вермішелі з яйцем. Відразу скажу, що вермішель використовується заздалегідь зварена. Сир змішуємо з цукром, яйцями і борошном, потім підмішуємо вермішель. Переливаємо масу в форму, змащену вершковим маслом, а зверху поливаємо збитим яйцем. Запікаємо в духовці 20 хвилин. Хай щастить!
- Вермішель варена - За смаком
- Сир - 1/2 штуки (пачки)
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
Півпачки сиру змішайте з цукром.
Додайте молоко, яйця і борошно. Ретельно все перемішайте.
Для запіканки я використовую вермішель, залишилася з учорашнього обіду.
Додаємо до сирно-яєчної маси вермішель, перемішуємо. Переливаємо тісто в форму, змащену маслом. Зверху поливаємо одним збитим яйцем. Розміщуємо майбутню запіканку в духовку і готуємо 20 хвилин, температура 160 градусів.
Смачного!