Запіканка з вермішелі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Запіканка з вермішелі в духовці - дуже популярне у нас блюдо! Цьому є просте пояснення, по перше, блюдо готується дуже швидко, по-друге, виходить неймовірно ситним і смачним. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування запіканки з вермішелі в духовці. Насамперед відваріть вермішель майже до готовності. Паралельно тушкуємо квашену капусту з скибочками шинки, порізаним перцем, бульйоном, томатною пастою, цукром, сіллю і перцем. Форму для запікання змащуємо маслом, викладаємо в неї макарони (промити холодною водою) і капусту. Перемішуємо і присипаємо тертим сиром. Готуємо запіканку в духовці 30 хвилин. Гарного дня!
- Вермішель - 500 грам
- Капуста квашена - 800 грам
- Бульйон - 250 мілілітрів
- Шинка - 300 грам
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 150 грам
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
В першу чергу потрібно відварити вермішель в киплячій, підсоленій воді. Тим часом тушкуємо в сковороді капусту, вливання 50 мл. Бульйону. tusim 10-12 хвилин.
Поріжте шинку тонкими скибочками, додайте до капусти і перемішайте.
Туди ж додайте порізаний перець.
Вермішель сварилась, промийте її під холодною водою.
До капусти вливаємо бульйон, додаємо перець, цукор, томатну пасту і сіль. Перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо маслом. Викладаємо в неї вермішель, зверху кладемо капусту з іншими інгредієнтами. Все перемішуємо і присипаємо тертим сиром. Запікаємо страву в духовці 30 хвилин, температура 175 градусів.
Смачного!