Запіканка з вермішелі з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Зовсім немає часу, а рідні вже хочуть обідати? є вихід! Дізнайтеся, чому запіканки так ваблять дітей і дорослих. Рецепт приготування запіканки з вермішелі з фаршем не втомити Вас на кухні…
Запіканка завжди здається нам неймовірно складною в приготуванні. Але все зовсім не так! Класичний рецепт запіканки з вермішелі з фаршем не займе більше 30 хвилин! Спробуйте і переконайтеся в цьому.
- Фарш - 300-500 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 50-100 грам( (або бульйон))
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Для початку відварюємо вермішель. Щоб запіканка вийшла ніжною, використовуйте дрібну вермішель або ріжки, можна подрібнити спагетті - варіантів море!
Відварену вермішель просто так не залишайте - залийте маслом, щоб вона завчасно не склеїлася.
Відварену вермішель просто так не залишайте - залийте маслом, щоб вона завчасно не склеїлася.
2. З фаршем теж безліч альтернатив: приготований в домашніх умовах, куплений в магазині, також його склад - курячий, свинячий і тд. Ваш смак.
Повертаємося до секретів кухні. Один з них - в правильно заготовлений фарші.
Повертаємося до секретів кухні. Один з них - в правильно заготовлений фарші.
3. Спассіруйте цибулю на малому вогні в сковорідці.
Коли це готове - додайте фарш, протушкувати до готовності, додайте солі.
Саме соковитий фарш - запорука успіху Вашої запіканки.
Залишилося змішати нашу вермішель з фаршем, але рідних пригощати ще рано!
Коли це готове - додайте фарш, протушкувати до готовності, додайте солі.
Саме соковитий фарш - запорука успіху Вашої запіканки.
Залишилося змішати нашу вермішель з фаршем, але рідних пригощати ще рано!
4. Коли перший секрет розкритий, поділюся радою, як зробити запіканку з вермішелі з фаршем неповторно смачною.
Змішайте яйце з молоком, можна замінити молоко бульйоном; якщо знадобиться - Dosso. Потім відправте все в майбутню запіканку і добре перемішайте.
Змастіть маслом форму, а потім утрамбуйте туди вермішель з м'ясом.
Змішайте яйце з молоком, можна замінити молоко бульйоном; якщо знадобиться - Dosso. Потім відправте все в майбутню запіканку і добре перемішайте.
Змастіть маслом форму, а потім утрамбуйте туди вермішель з м'ясом.
Поставте запіканку до рум'янцю в духовку (160-180 градусів). Готово! Чи не переставайте дивувати своїх рідних оригінальними рецептами.