Запіканка з вермішелі солодка
(покроковий рецепт з фото)
Знову виникла дилема, як нагодувати ваше чадо швидко і смачно? Не засмучуйтесь, існує давно перевірений рецепт смачної солодкої запіканки з вермішелі. Швидше спробуйте - і будете здивовані!
А Ви знали, що першу запіканку приготували ще в ХІХ столітті?
Фікція: вони популярні і сьогодні. До того ж рецепт приготування запіканки з вермішеллю солодкої не вимагає багатогодинної роботи на кухні.
Зараз я поділюся, як відтворити дитячий хіт кулінарії ще радянських часів. Все разюче просто, однак блюдо сподобається кожному. І не тільки дітям, але і дорослим. Удачі в приготуванні, друзі!
- Вермішель - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Кисіль - За смаком( (для соусу))
1. Відваріть дрібну вермішель, а потім трохи остудіть її.
2. Не старайтеся під час збивання яєць, все набагато простіше! Додайте до них солі і цукру. Пізніше Ви зможете більше підсолодити запіканку, проте класичний рецепт солодкої запіканки з вермішелі без акценту на цукор.
3. Заливаєте цією сумішшю вермішель, перемішуєте.
4. Форму добре змастити маслом.
5. Півгодини в духовці при температурі 200 градусів - і годину десерту настав!
6. Хочете зробити запіканку ще більш апетитною? Прикрасьте її фруктовим киселем. Також можна додати ягід - дитині це сподобається!