Запіканка з сиру і вермішелі
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте цю незрівнянно смачну запіканку з сиру і вермішелі у себе вдома. Рецепт приготування досить простий і не відніме у вас багато часу.
Перед вами класичний рецепт приготування запіканки з сиру і вермішелі. У вас залишилася зайва вермішель? Прекрасно! Її спокійно можна використовувати для приготування цієї страви, додайте ще сир і трішки зусиль і смачна запеканочку у вас на столі. Хай щастить!
- Вермішель - 400 грам
- Сир - 400 грам
- Крем - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 20 грам
Відваріть вермішель і помістіть її в глибоку тарілку.
Додайте перетертий через сито сир, сметану, яйця і сіль.
Гарненько все перемішайте. До однорідної маси.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом і посипте панірувальними сухарями. Потім викладіть сирну масу. Запікати 30-40 хвилин, температура 180 градусів.
Готово! Смачного!