Запіканка з рису в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Частенько так буває - звариш рис і злегка не розрахуєш. Залишається начебто і небагато, а викидати все одно шкода. Як його перетворити у дуже смачне блюдо - читайте прямо зараз!
Запіканка - це універсальне блюдо. Запіканки бувають і солодкі - їх їдять на сніданок або десерт. Бувають з м'ясом, грибами, овочами - і тоді це вже повноцінне, самостійне блюдо. Цього разу я пропоную вашій увазі саме другий варіант - рецепт запіканки з рису в мультиварці допоможе приготувати дійсно ситне і смачне гаряче блюдо, яким можна нагодувати кілька людей. Простий, з нескладним набором продуктів, забезпечений покроковими фотографіями, цей рецепт - гарантія приготування смачного, ситного, корисного страви. Хай щастить!
- Рис відварний - 1 Склянка (кількість рису може варіюватися в залежності від смаку.)
- Овочева суміш заморожена - 500 грам
- Яйця - 5 штук
- Сир - 200 грам (краще брати сир твердих сортів.)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Перець - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Овочеву суміш викласти в миску, розморозити.
У чашу мультиварки налити рослинне масло, викласти розморожену овочеву суміш. Вибрати режим "випічка" . Злегка обсмажити з відкритою кришкою.
Змішати яйця з майонезом. Додати сіль, перець. Добре перемішати.
Натерти сир на тертці.
У чашу мультиварки шарами викласти рис, овочі та сир. Залити підготовленою сумішшю з яєць і майонезу. Зверху посипати тертим сиром. Вибрати режим "випічка", час готування 20 хвилин. Смачного!