Запіканка з рисової молочної каші
(покроковий рецепт з фото)
Запіканку з рисової молочної каші я роблю тільки в разі, якщо залишається ця сама молочна рисова каша і починає блукати по холодильнику, тоді я додаю в неї сир, яйця, родзинки і запікаю!
Запіканка з рисової молочної каші - це солодкий десерт. Подавати її можна як гарячою, так і холодної. Подайте запіканку з рисової молочної каші з будь-яким варенням. Якщо ви додасте в рецепт сир зі збитими білками, то у вас вийде повноцінна поживна сирна запіканка, теж дуже смачна. Я обов'язково додаю в запіканки ванілін і сухофрукти. Успіхів у творчості і приємного апетиту!
- Молоко - 400 мілілітрів
- Жовток - 3 штуки
- Мал - 100 грам
- Цукор - 120 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Рис промити.
Закип'ятити молоко, додати промитий рис, масло і варити на повільному вогні під кришкою.
У готову рисову кашу додайте цукор.
Акуратно введіть жовтки.
У вас вийде рисова маса схожа на крем, додайте ванілін.
Форму змастіть маслом і посипте 3 ст.Л. Цукру, краще коричневого, щоб вийшла карамельна скоринка. Викладіть рисову масу і запікайте 40 хвилин при 170 градусах.
Смачного!