Рецепт Запіканка з рисової молочної каші фото

Запіканка з рисової молочної каші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , Для дітей
Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запіканку з рисової молочної каші я роблю тільки в разі, якщо залишається ця сама молочна рисова каша і починає блукати по холодильнику, тоді я додаю в неї сир, яйця, родзинки і запікаю!

Опис приготування:

Запіканка з рисової молочної каші - це солодкий десерт. Подавати її можна як гарячою, так і холодної. Подайте запіканку з рисової молочної каші з будь-яким варенням. Якщо ви додасте в рецепт сир зі збитими білками, то у вас вийде повноцінна поживна сирна запіканка, теж дуже смачна. Я обов'язково додаю в запіканки ванілін і сухофрукти. Успіхів у творчості і приємного апетиту!

  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Жовток - 3 штуки
  • Мал - 100 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
запіканка з рисової молочної каші - фото крок 1
Рис промити.
запіканка з рисової молочної каші - фото крок 2
Закип'ятити молоко, додати промитий рис, масло і варити на повільному вогні під кришкою.
запіканка з рисової молочної каші - фото крок 3
У готову рисову кашу додайте цукор.
запіканка з рисової молочної каші - фото крок 4
Акуратно введіть жовтки.
запіканка з рисової молочної каші - фото крок 5
У вас вийде рисова маса схожа на крем, додайте ванілін.
запіканка з рисової молочної каші - фото крок 6
Форму змастіть маслом і посипте 3 ст.Л. Цукру, краще коричневого, щоб вийшла карамельна скоринка. Викладіть рисову масу і запікайте 40 хвилин при 170 градусах.
запіканка з рисової молочної каші - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти