Запіканка з кабачків з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Це легке, навіть дієтичне блюдо з кабачків і рису. Запіканка виходить дуже ніжною і смачною, і точно не додасть зайвих сантиметрів на талії. Запрошую до столу!
Дуже просте в приготуванні блюдо. Відваріть рис, поки він вариться обсмажити цибулю і потріть кабачок і сир. Змішайте половину тертого сиру, кабачок, Мал, цибуля і яйце. Додайте сіль і спеції за смаком і посипте зверху сиром. Викладіть отриману суміш в підготовлену форму для запікання і відправте в духовку на півгодини при 180 градусах. Смачного!
- Мал - 0, 3 склянки
- Тертий сир - 0, 7 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Масло оливкове - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Відваріть рис до готовності, форму для запікання змастіть маслом і застеліть пергаментом.
Цибуля подрібніть і обсмажте на сковороді до м'якості.
Кабачок потріть і змішайте з рисом, цибулею, яйцями і половиною тертого сиру. Додайте сіль і спеції за смаком.
Отриману суміш викладіть у форму для запікання, посипте сиром, що залишився і запікайте в духовці 30 хвилин при 180 градусах.