Запіканка з кольорової капусти і кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами приголомшливим рецептом приготування запіканки з цвітної капусти і кабачків. Блюдо і соковите, і ситне, і готується легко! А вже як виглядає красиво - можна і на фото побачити! рекомендую!
Хочу вам розповісти, як приготувати запіканку з кольорової капусти і кабачків. Блюдо вийшло ніжне, але в той же час ситне. Сім'я наминали за дві щоки! Спробуйте і ви, це дуже просто!
- Кабачок - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Цвітна капуста - 1 штука(1 коб)
- Картопля - 1 штука
- Сир твердий - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Кабачок нарізаємо тонкими шматочками, і половину викладаємо на дно змащеної маслом форми. Наверх - півкільця цибулі. При бажанні можна посипати спеціями і додати трохи масла.
2. Далі - шар кольорової капусти. Теж при бажанні посипаємо спеціями і поливаємо маслом.
3. Далі - шар тонких картопляних пластинок. Половину сиру ріжемо скибочками і викладаємо поверх картоплі. Залишок трьом на тертці - будемо посипати страву зверху.
4. В останню чергу викладаємо залишилися кабачки, посипаємо тертим сиром, закриваємо форму фольгою. Запікаємо 20 хвилин при 200 градусах. Потім фольгу знімемо і далі запікаємо до рум'яної. Готово!