Запіканка з кольорової капусти, брокколі і курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати свою сім'ю смачною і нескладної запіканкою? Тоді приготуйте запіканку з кольорової капусти, брокколі і курячої грудки. Соковите м'ясо, корисна капуста: навіть діти не відмовляться від страви.
Різні запіканки - це просто знахідка для кулінарів. Готувати їх нескладно, можна кожен раз комбінувати продукти на свій смак. Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати запіканку з кольорової капусти, брокколі і курячої грудки. Рецепт її приготування дуже простий, часу багато не відніме. В результаті у вас вийде чудовий і корисний вечерю. Ніжне м'ясо курки, соковиті брокколі та цвітна капуста не залишать байдужими навіть дітей.
- Кольорова капуста - 400-500 грам
- Брокколі - 400-500 грам
- Куряча грудка - 400-500 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Твердий сир - 200 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Мелений коріандр - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Цвітну капусту і брокколі необхідно відварити, кидаємо в киплячу підсолену воду суцвіття, варимо 10 хвилин. Потім перекладаємо в холодну воду, а потім відкинемо на друшляк.
Відокремлюємо від кістки м'ясо, промиваємо його під водою, обсушуємо і нарізаємо на невеликі шматочки. Потім маринуємо хвилин 20 в соєвому соусі.
У невелику миску додаємо молоко, яйце, сіль і спеції. Все добре збиваємо.
Викладаємо остигнула капусту в форму, змащену олією.
Потім викладемо куряче м'ясо і заллємо це все молочно-яєчної заливанням.
Посипаємо тертим сиром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Готову запіканку необхідно злегка остудити, а потім подавайте на стіл.