Оладки з кабачків з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Оладки з кабачків - відмінний варіант для сніданку. Пропоную трохи відійти від традиційного рецепту і приготувати кабачкові оладки з рисом. Він додасть оладки щільності і ситності.
Докладніше, як приготувати оладки з кабачків з рисом, я розповім нижче. За бажанням в тісто для оладок можна додати начинку з овочів і зелені. Мал можна взяти будь-який, підійде навіть залишився з вечері. Якщо хочете зробити блюдо корисніше, використовуйте бурий рис. Виходить дуже смачно!
- Кабачок - 1 штука
- Мал - 50-60 грам
- Борошно - 3-5 Ст. Ложок
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Лимонна кислота - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Мал відварити відповідно до інструкції на упаковці.
Кабачок натріть на дрібній тертці, підсолити і залиште на 15 хвилин. Зайву рідину злийте.
Додайте рис, перемішайте.
Додайте соду і лимонну кислоту. Поступово почніть всипати борошно. Перемішайте до однорідної консистенції.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Викладіть тісто порційно. Обсмажте оладки по 2-4 хвилини з кожного боку.
Оладки з кабачків з рисом готові, смачного!