Запіканка з кабачків від Наталії Калініної
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт запіканки з кабачків від Наталії Калініної. Готується дуже просто, впорається навіть початківець кулінар. Ситне, смачне і корисне блюдо!
Запіканка виходить дуже ніжна, соковита і ароматна. Смачно як в гарячому вигляді, так і в охолодженому. Сподобається в першу чергу всім любителям кабачків і в принципі овочевих страв. Легка і корисна - свято не тільки для шлунка, але і для здоров'я! Кількість інгредієнтів я зменшила, продукти вказані для невеликої форми. За бажанням збільшуйте все в два рази, в залежності від очікуваної кількості їдців. А як приготувати запіканку з кабачків від Наталії Калініної дивіться в покроковому рецепті нижче. Хай щастить!
- Кабачок - 500 грам
- Сир - 75 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Борошно - 75 грам
- Розпушувач тіста - 0, 5 чайних ложки
- Срль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок натріть на тертці і добре відіжміть. Якщо шкурка молода і ніжна, то можна залишити.
Додайте тертий сир.
А також обсмажений до м'якості цибулю, нарізаний кубиками.
Додайте кріп (у мене заморожений), сіль і перець за смаком.
Окремо збийте яйця з рослинним маслом.
Додайте до них борошно і розпушувач.
Перемішайте тісто до однорідного стану.
З'єднайте разом кабачки і готове тісто. Добре перемішайте і перекладіть масу в змащену маслом форму для запікання.
Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 40 хвилин. Запіканка з кабачків від Наталії Калініної готова.
Дайте їй трохи охолонути, наріжте і подавайте до столу. Смачного!