Рецепт Запіканка з буряка і моркви фото

Запіканка з буряка і моркви
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення , Рецепти без шкоди
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Запіканка
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Подивіться, як приготувати запіканку з буряка і моркви. Це рецепт з зарубіжної кулінарної книги, я спочатку сумнівалася, що вийде смачно, т. До. Не дуже люблю буряк, але результатом задоволена.

Опис приготування:

Мало хто знає, як приготувати запіканку з буряка і моркви. Цей рецепт як раз вам це і розповість. При приготуванні запіканки також можна додати 1/3 невеликої капустини, вона додасть запіканці легкість. Якщо у вас не виявилося томатної пасти, то замініть її на простий кетчуп. Перед подачею на стіл прикрасьте запіканку невеликою кількістю зелені. Відмінно запіканка поєднується зі сметаною, обов'язково спробуйте.

  • Буряк - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - 2 щіпки
запіканка з буряка і моркви - фото крок 1
1. Лук промийте, відчистите від лушпиння. І наріжте або півкільцями, або невеликими шматочками.
запіканка з буряка і моркви - фото крок 2
2. Буряк добре промийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Морква також промийте, Чистий і натрію. Натертую морковь, буряк і порізану цибулю викладіть в окрему глибоку миску.
запіканка з буряка і моркви - фото крок 3
3. Далі в миску розбийте яйця, приправити сіллю. Добре все перемішайте. Потім додайте томатну пасту і борошно, також все дуже добре перемішайте. Викладіть тісто для запіканки в блюдо для випікання, попередньо накривши його спеціальним папером для випічки або змастивши вершковим маслом. Надішліть запіканку в духовку приблизно на годину, при температурі 180 градусів.
запіканка з буряка і моркви - фото крок 4
4. Дістаньте запіканку з духовки, дайте їй трохи охолонути. Акуратно перекладіть її на блюдо і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти