Запіканка з буряка і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення, Рецепти без шкоди
Подивіться, як приготувати запіканку з буряка і моркви. Це рецепт з зарубіжної кулінарної книги, я спочатку сумнівалася, що вийде смачно, т. До. Не дуже люблю буряк, але результатом задоволена.
Мало хто знає, як приготувати запіканку з буряка і моркви. Цей рецепт як раз вам це і розповість. При приготуванні запіканки також можна додати 1/3 невеликої капустини, вона додасть запіканці легкість. Якщо у вас не виявилося томатної пасти, то замініть її на простий кетчуп. Перед подачею на стіл прикрасьте запіканку невеликою кількістю зелені. Відмінно запіканка поєднується зі сметаною, обов'язково спробуйте.
- Буряк - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль - 2 щіпки
1. Лук промийте, відчистите від лушпиння. І наріжте або півкільцями, або невеликими шматочками.
2. Буряк добре промийте, очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці. Морква також промийте, Чистий і натрію. Натертую морковь, буряк і порізану цибулю викладіть в окрему глибоку миску.
3. Далі в миску розбийте яйця, приправити сіллю. Добре все перемішайте. Потім додайте томатну пасту і борошно, також все дуже добре перемішайте. Викладіть тісто для запіканки в блюдо для випікання, попередньо накривши його спеціальним папером для випічки або змастивши вершковим маслом. Надішліть запіканку в духовку приблизно на годину, при температурі 180 градусів.
4. Дістаньте запіканку з духовки, дайте їй трохи охолонути. Акуратно перекладіть її на блюдо і подавайте до столу. Смачного!