Рецепт Запіканка морквяна, як в дитячому садку фото

Запіканка морквяна, як в дитячому садку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Овочі , Молочні продукти , Яйця , Морква
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Полудень
Випічка , Солодке , Запіканка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Морквяна запіканка - це низькокалорійне, корисне і дієтичне блюдо. У первинному варіанті було більше цукру і масла. Розповідаю, як приготувати запіканку морквяну, як в дитячому садку.

Опис приготування:

Морквяну запіканку можна подавати теплою з вершковим сиром або морозивом, а також холодної. Можете додати до неї сухофрукти, горіхи та інші фрукти, наприклад, гарбуз, Солодка картопля, яблука. Така сподобається не тільки дітям, але і дорослі від неї будуть в захваті.

  • Морква - 0, 5-0, 7 кілограма
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - За смаком (на кінчику ножа)
  • Вершкове масло - 115 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Обкладинка - 1 щіпка
1
Очистіть моркву і відваріть її до готовності, потім дістаньте з води і подрібніть її в пюре (потрібно 2 склянки готового пюре).
2
Викладіть морквяне пюре в миску, додайте до неї цукровий пісок, борошно, розпушувач, вершкове масло і щіпку кориці, vbeyte яйця. Гарненько все перемішайте.
3
Перекладіть запіканку в жаротривку форму і випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці близько 40-50 хвилин. Перевірте на готовність дерев'яною зубочисткою, вона повинна виходити сухою.
4
Дістаньте запіканку і трохи остудіть її, потім розділіть порційно і подавайте до столу.

Схожі рецепти