Запіканка морквяна, як в дитячому садку
(покроковий рецепт з фото)
Морквяна запіканка - це низькокалорійне, корисне і дієтичне блюдо. У первинному варіанті було більше цукру і масла. Розповідаю, як приготувати запіканку морквяну, як в дитячому садку.
Морквяну запіканку можна подавати теплою з вершковим сиром або морозивом, а також холодної. Можете додати до неї сухофрукти, горіхи та інші фрукти, наприклад, гарбуз, Солодка картопля, яблука. Така сподобається не тільки дітям, але і дорослі від неї будуть в захваті.
- Морква - 0, 5-0, 7 кілограма
- Цукор - 0, 5 склянки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - За смаком (на кінчику ножа)
- Вершкове масло - 115 грам
- Яйця - 2 штуки
- Обкладинка - 1 щіпка
1
Очистіть моркву і відваріть її до готовності, потім дістаньте з води і подрібніть її в пюре (потрібно 2 склянки готового пюре).
2
Викладіть морквяне пюре в миску, додайте до неї цукровий пісок, борошно, розпушувач, вершкове масло і щіпку кориці, vbeyte яйця. Гарненько все перемішайте.
3
Перекладіть запіканку в жаротривку форму і випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці близько 40-50 хвилин. Перевірте на готовність дерев'яною зубочисткою, вона повинна виходити сухою.
4
Дістаньте запіканку і трохи остудіть її, потім розділіть порційно і подавайте до столу.