М'ясна запіканка, як в дитячому садку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ходили в дитячий садок, то напевно пам'ятаєте смак чудової м'ясної запіканки, якої частенько балували діточок. Хочу поділитися з вами своїм рецептом приготування ніжної запіканки.
Повертаємося в минуле і вчимося, як приготувати м'ясну запіканку, як в дитячому садку. Можете заздалегідь відварити рис, це значно заощадить час. Якщо готувати для дітей, овочі сильно обсмажувати не потрібно. Час запікання може варіюватися в залежності від вашої духовці, в середньому буде потрібно 35-50 хвилин. Вдалого приготування!
- Фарш м'ясний - 600 грам
- Мал - 1 Склянка (зварений)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Цибулю і моркву очищаємо. Подрібнюємо цибулину (ріжемо дрібними кубиками), а морква трьом на тертці. Швидко обсмажуємо овочі на рослинному маслі до золотистого.
Яйця збиваємо зі сметаною до отримання однорідної маси.
Відварений рис з'єднуємо з м'ясним фаршем.
Також додайте овочеву зажарку.
Вливаємо яєчно-сметанним суміш.
Солимо, перчимо й перемішуємо масу до однорідності.
Форму для запікання змащуємо маслом. Викладаємо в неї приготовану масу, акуратно розподіливши всередині. Запікаємо в духовці 45 хвилин, температура - 190 градусів.
Смачного!